Programi Hyrje në Sistemet e Kanalizimeve dhe Ujërave të Ndotur për Menaxherët dhe Inxhinierët

When
December 1st, 2024 9:00 AM to June 1st, 2025 4:49 AM
Location
Tirane, TR 1000
Albania
Contact
Mobile: +355 69 6012782
Phone: +355 42 245 101
  • Register Participant